Vandreture til Spanien

Andalusien: Vandring, natur og kultur i Málaga og Camino Mozárabe

Har du lyst til at rejse og vandre i vintersæsonen i Europa, så er Andalusien stedet med den bedste vejrprognose for sol og varme. Især i Málagas provins, hvor denne vandrerejse udfolder sig, er chancen for solskin høj. Rejsen tilbyder god vandring i nemt terræn langs forholdsvis jævne vandreruter, som passerer igennem interessante og spændende steder skjult i Málagas bagland. Vandreruternes sværhedsgrad er i den lette ende, og alligevel tilbyder rejsen forholdsvis lange vandredage igennem flotte afvekslende landskaber. Vandreturen indledes med de første etaper ad den historiske Camino Mozarabe, der forbandt Málaga med Cordoba i Middelalderen, og senere Naturparken Montes de Málaga. En vandretur for dig, der gerne vil rejse til milde europæiske himmelstrøg om vinteren, og deltage på en rejse ad ukomplicerede vandreruter, ledsaget af spændende historier og gode udsigter.

Andalusien: Vandring i Sierra de Tejedas bjerge

En aktiv ferie med verdensklasse vandring i hjertet af Andalusiens Axarquía område. En vandretur på opdagelse af de smukkeste stier i Natur Park Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Mellem Malagas og Granadas provinser rejser sig et af de smukkeste bjerge lige foran Costa del Sol - La Maroma. Omkring bjerget findes et fantastisk netværk af afvekslende stier gennem nogle af Andalusiens smukkeste naturområder og landsbyer. Basen for denne vandreferie er landsbyen Alcaucín, hvor vi bor lige i hjertet af den livlige Pueblo på et familiedrevet hotel. Hver dag er der mulighed for at vælge en kortere- hhv. længere vandretur. Hver dag et nyt vandreeventyr.

Andalusien: Vandring i Parque National de Sierra Nevada, Parque Natural Sierra de Huétor, Alhambra og Granada

Vandrerejsen til nordsiden af National Parken Sierra Nevada og i Sierra de Huétor er tiltænkt dig, som gerne kombinerer flot natur, smukke vandreruter og spændende kulturelt indhold. I selskab med Gjøas turleder Gianni Nancesi vil vi tage dig med på opdagelsen af de smukkeste naturområder omkring Granada, hvor bjergene byder på afvekslende og smukke landskaber med udpræget alpin karakter. Alle ruter byder på super flotte udsigter over de høje tinder. Vi afslutter turen med 2 overnatninger i Granada hvor vi arrangerer dit besøg til Alhambra i selskab med en af de bedste lokale guider - en ven af Gjøa tilfældigvis. Bjergvandring og kultur går op i en højere enhed på denne rejse.