Vandreture og aktive grupperejser igennem verdens forunderlige natur og kultur

Vandreture til Spanien

Spanien er en vigtig del af Gjøas verden, bla. fordi Gianni Nancesi er bosat i Andalusien om vinteren. Gianni har de sidste år gennemrejst og udforsket bjergene bag Malaga, på cykel og til fods. Han har lokaliseret nogle meget flotte og og mindre befærdede områder, som er ideelle til vandreture, og hvor vi nu har etableret gode kontakter til lokalbefolkningen. Forhold, der vil give din vandreferie en ekstra dimension.

Vi introducerer 2 forskellige vandreture i Andalusien, som begge giver mulighed for at komme på vandreferie i Europa, når vinterkulden og mørket præger Danmark. Andalusien har et dejligt klima, og selv i den europæiske vinter og tidlige forår er klimaet i Andalusien ideelt til vandring, i de rigtige bjergkæder vel at mærke.

Læs videre om vores rejseprogrammer og find inspiration i vores vandreture til den Iberiske halvø.

Vandreture til Italien

Fra Dolomitterne til Sicilien, Sardinien, Toscana, Cinque Terre og mange andre spændende regioner har Gjøa Travel stor erfaring med de bedste vandreture i støvlelandet. Vi kan formidle Italien og bjergene ned igennem halvøen som ingen andre. Guide dig langs fantastiske vandrestier med en sværhedsgrad, der passer dig. Introducere dig til de mest interessante spisesteder, de smukkeste kulturskatte, og mange andre små og større hemmeligheder, som Italien gemmer i sine mangfoldige og afvekslende hjørner. 

Vi begynder med vandreferier i klassiske og kendte regioner, hvor vores rejseprogrammer udmærker sig ved deres autenticitet og deres indhold af unikke vandreture, som kun kan planlægges og udføres med stort lokalkendskab.

Læs venligst mere om vores aktuelle udbud af aktive rejser til Italien, og glæd dig til de mange nye rejser, der kommer i fremtiden.

 

Vandreture til Grønland

Vandretur til Tanzania: Kilimanjaro

Vandretur til Farøerne