Temarejser og aktive grupperejser igennem verdens forunderlige natur og kultur

Temarejser til Spanien

Vi har ikke endnu færdigudviklet en temarejse til Spanien, men vi er i gang med projektet, som omhandler en interessant tur til Andalusien. Rejsen er for dem, der har lyst til at opleve et fantastisk retreat i bjergene. Indeholdende vandreture, hvor du vil have mulighed for nyde en spændende og anderledes aktiv ferie i solens land. Rejsen vil blive omtalt i et af de kommende nyhedsbreve. 

Temarejser til Italien

Italien er et stort og nuanceret land, hvis forskellige regioner og områder udgør en lille verden for sig, hvor sproget, traditionerne og selvfølgelig befolkningen adskiller sig markant.

Landet indeholder så mange interessante kulturelle aspekter, at man som rejsende bliver enormt nysgerrig over det. Med vores temarejser til Italien vil vi føre dig tættere til landets hjerte og de unikke oplevelser, det tilbyder. Vi inviterer dig med på opdagelsen af Italiens mangfoldighed, så du vil opleve det Italien, som vi selv finder så interessant og smukt.

Vi begynder med to temarejser, som har vandring som omdrejningspunkt. Begge temarejser har base i 2 fantastiske historiske bygninger, henholdsvis klosteret i Monterosso ved Cinque Terre i Ligurien (som stadigvæk fungerer som et kloster), og klosteret i Garfagnana i Toscana (nu indrettet til Agriturismo). Læs videre om vores temarejser og vandreture til Ligurien og Toscana, og find inspiration til din næste aktive ferie med særligt spændende og alsidigt indhold.