Temarejser og aktive grupperejser igennem verdens forunderlige natur og kultur

Temarejser til Spanien

Vi har netop udviklet en ny temarejse til Andalusien i Spanien, hvor du vil have mulighed for nyde en spændende og anderledes aktiv ferie i solens land. Rejsen vil blive omtalt i det kommende nyhedsbrev. 

Temarejser til Italien

Italien er et stort og nuanceret land, hvis forskellige regioner og områder udgør en lille verden for sig, hvor sproget, traditionerne og selvfølgelig befolkningen adskiller sig markant.

Landet indeholder så mange interessante kulturelle aspekter, at man som rejsende bliver enormt nysgerrig over det. Med vores temarejser til Italien vil vi føre dig tættere til landets hjerte og de unikke oplevelser, det tilbyder. Vi inviterer dig med på opdagelsen af Italiens mangfoldighed, så du vil opleve det Italien, som vi selv finder så interessant og smukt.

Vi begynder med to temarejser, som har vandring som omdrejningspunkt. Begge temarejser har base i 2 fantastiske historiske bygninger, henholdsvis klosteret i Monterosso ved Cinque Terre i Ligurien (som stadigvæk fungerer som et kloster), og klosteret i Garfagnana i Toscana (nu indrettet til Agriturismo). Læs videre om vores temarejser og vandreture til Ligurien og Toscana, og find inspiration til din næste aktive ferie med særligt spændende og alsidigt indhold.