Temarejser til Italien

Ligurien: Vandreferie og Klosterophold ved Cinque Terre

Kom og oplev en af verdens smukkeste kyststrækninger på en helt speciel måde. Vi giver dig mulighed for at opleve Cinque Terre, væk fra turistmængden, men i fred og ro i et historisk franciskaner kloster fra 16. hundrede tallet. Opholdet er arrangeret i samarbejde med Klostret i Monterosso, hvis ualmindeligt fantastiske beliggenhed vil danne ramme om denne vandreferie. Landskabet ved Cinque Terre er det helt rigtige sted, at opleve franciskaner munkenes verden og lære mere om deres livsstil og åndelige værdier. Denne rejse til Cinque Terre i Ligurien vil berige dig med unikke natur- og vandreoplevelser, men også med kvalitetstid og stille stunder, med næsten uendelige udsigter fra klosteret over Cinque Terres kyststrækning og Middelhavet.

Toscana: Et kloster i Luccas bjerge. Vandring, sprog, kultur og køkken.

På denne Toscana rejse vil du opleve hvad den toscanske sjæl og livsstil består af. Oplev Garfagnana, Toscanas grønneste område, og bo i et flot restaureret kloster fra 1400 tallet. Et spændende udvalg af aktiviteter, sammensat i et afvekslende program. Indkøb på marked, cooking class, pilgrimsvandring og E-bike cykeltur, blot for at nævne nogle stykker. Vi går nogle nemme og afslappende vandreture i klosterets lokalområde, forbi middelalderborge og gennem små landsbyer. Vi besøger landmandsfamilier og små listige spisesteder. Leger med det italienske sprog under Giannis vejledning og lærer at bruge sproget i pragmatiske sammenhænge. Klosterets have og pool er rammerne for afslapning. En rejse for dig som ønsker et ophold med charme, spændende aktiviteter, afslapning og ikke mindst autentiske oplevelser og møder med lokalbefolkningen.

Ligurien: Vandring og Nytår ved Cinque Terre - Capodanno con Cenone

Har du lyst til at forkæle dig selv med en god vandreferie over nytåret i Italien, så har Gjøa Travel et godt forslag. Cinque Terre byder på spændende vandring selv om vinteren, langs fredelige ruter hvor stilheden hersker. Middelhavet bidrager til det relative milde klima for årstiden, og man nyder vandreruterne næsten for sig selv. Vi har kombineret vandreoplevelsen med en festmiddag Nytårsaften, på klassisk italiensk manér – en såkaldt ”Cenone di Capodanno” på italiensk. Du kan vælge mellem en lækker fiske- eller kødmenu. Vi bor i den charmerende kystby Levanto, hvor vi er indlogeret i en hyggelig gammel Villa/familie hotel reserveret eksklusivt til os. Det perfekte valg, hvis du vil tilbringe nytåret i Sydeuropa med vandring i godt selskab.

Toscana: Italiensk for bjergvandrere - vandring og sprog i Garfagnanas bjerge.

Kan du godt lide Vandring, Italien og synes godt om Italiensk så er denne tur en oplagt mulighed for at lære lidt Italiensk i bjergene på en aktiv måde, både fysisk og intellektuelt. Turen kobler flotte vandreture i Toscanas smukkeste bjergområde og sproget. En spændende oplevelse der giver dig mulighed for at opleve dejlige vandredage og lære noget du kan selv bruge næste gang du rejser til Italien, på vandreture eller i andre sammenhænge.