April 2024

Maj 2024

Juni 2024

Juli 2024

August 2024

September 2024

Oktober 2024

November 2024

December 2024

Februar 2025

Marts 2025

April 2024

Ligurien: Vandring ved Middelhavskysten ved Cinque Terre

Har du lyst til at forkæle dig selv med en god vandreferie om foråret eller sensommeren/efteråret i Italien, så har Gjøa Travel et godt forslag. Cinque Terre byder på fremragende vandring om foråret, langs fredelige ruter hvor stilheden hersker. Middelhavet bidrager til det relative milde klima for årstiden, og man nyder vandreruterne næsten for sig selv. På rejsen bor vi i den charmerende kystby Levanto, hvor vi er indlogeret i en hyggelig historisk Villa/familie hotel reserveret eksklusivt til os. Det perfekte valg, hvis du vil tilbringe en uge ved Middelhavet med vandring i godt selskab.

20.04 - 27.04.2024 kr. 12.750 Bestil

Ligurien: Vandring ved Middelhavskysten ved Cinque Terre

Har du lyst til at forkæle dig selv med en god vandreferie om foråret eller sensommeren/efteråret i Italien, så har Gjøa Travel et godt forslag. Cinque Terre byder på fremragende vandring om foråret, langs fredelige ruter hvor stilheden hersker. Middelhavet bidrager til det relative milde klima for årstiden, og man nyder vandreruterne næsten for sig selv. På rejsen bor vi i den charmerende kystby Levanto, hvor vi er indlogeret i en hyggelig historisk Villa/familie hotel reserveret eksklusivt til os. Det perfekte valg, hvis du vil tilbringe en uge ved Middelhavet med vandring i godt selskab.

27.04 - 04.05.2024 kr. 12.750 Bestil

Maj 2024

Andalusien: Vandring i Sierra de Tejedas bjerge

En aktiv ferie med verdensklasse vandring i hjertet af Andalusiens Axarquía område. En vandretur på opdagelse af de smukkeste stier i Natur Park Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Mellem Malagas og Granadas provinser rejser sig et af de smukkeste bjerge lige foran Costa del Sol - La Maroma. Omkring bjerget findes et fantastisk netværk af afvekslende stier gennem nogle af Andalusiens smukkeste naturområder og landsbyer. Basen for denne vandreferie er landsbyen Alcaucín, hvor vi bor lige i hjertet af den livlige Pueblo på et familiedrevet hotel. Hver dag er der mulighed for at vælge en kortere- hhv. længere vandretur. Hver dag et nyt vandreeventyr.

05.05 - 12.05.2024 kr. 11.550 Bestil

Ligurien: Vandreferie og Klosterophold ved Cinque Terre

Kom og oplev en af verdens smukkeste kyststrækninger på en helt speciel måde. Vi giver dig mulighed for at opleve Cinque Terre, væk fra turistmængden, men i fred og ro i et historisk franciskaner kloster fra 16. hundrede tallet. Opholdet er arrangeret i samarbejde med Klostret i Monterosso, hvis ualmindeligt fantastiske beliggenhed vil danne ramme om denne vandreferie. Landskabet ved Cinque Terre er det helt rigtige sted, at opleve franciskaner munkenes verden og lære mere om deres livsstil og åndelige værdier. Denne rejse til Cinque Terre i Ligurien vil berige dig med unikke natur- og vandreoplevelser, men også med kvalitetstid og stille stunder, med næsten uendelige udsigter fra klosteret over Cinque Terres kyststrækning og Middelhavet.

18.05 - 25.05.2024 kr. 11.950 Bestil

Færøerne: Vandring, historie, natur- og kulturformidling i Nordatlanten

Denne rejse går til Færøerne, hvor de 18 grønne øer troner midt i Nordatlanten. Vandring, historie, natur- og kulturformidling er hovedessensen på denne aktive rejse. Man vil bo i og opleve hovedstaden Thorshavn, samt bygden Gjógv og naturen på vandreturene, og få en stor og bred indsigt i Færøernes natur (flora & fauna), samt kultur og hverdagsliv i nutidens Færøerne, samt den meget interessante historie, som vi jo deler et langt stykke tid gennem historien og rigsfællesskabet. På vandringerne følger vi ofte de historiske vandreruter i fjeldet, der forbinder by og bygder, markeret af flotte gamle varder i mandshøjde og ledsaget af utrolige udsigter til hav, fjeld og himmel. Undervejs får vi formidlet den interessante historie om fåreavl, fiskeri m.m. og om aftenen hygger vi os med god mad og måske en færøsk øl. Færøerne – en nordatlantisk naturoplevelse i særklasse!

25.05 - 01.06.2024 kr. 19.850 Bestil

Juni 2024

Italien. Cykeltur på gravelbike i Tuscia: Lazio, Umbria og Toscana

En spændende cykelrejse mellem Roma og Toscana i det for de fleste danskere ukendte Tuscia område. Her ude på landet blandt de smukkeste italienske borge og landsbyer befinder sig nogle af Italiens vigtigste arkæologiske skatte fra Romerne og Etruskerne. Tuscia er en af de bedst bevarede hemmeligheder i området mellem Toscana, Umbria og Lazio og derfor stadigvæk uberørt af intensiv turisme. Cykelturen er udviklet med det formål at tilfredsstille alle dem som værdsætter at blande smukke og mellemsvære cykelture med spændende og interessante kulturelle indslag, som relaterer sig til Italiens fascinerende fortid, men langt væk fra masseturismens kaotiske rammer. Den ultimative cocktail af aktivferie og kulturbesøg. På en Gravelbike, MTB eller E-MTB vil denne cykelrejse tilgodese benene, sjælen og hjernen.

01.06 - 08.06.2024 kr. 12.950 Bestil

Campania: Costa d' Amalfi - Vandring, historie og kultur ved Amalfi Kysten

Amalfi kysten – ”Costiera Amalfitana” er uden tvivl en af de smukkeste kystrækninger ved Middelhavet. De stejle bjergsider som falder i det dybe blå hav og de mange hyggelige landsbyer skaber et romantisk landskab, hvor spændende stier og vandreruter byder på pragtfulde udsigter. Gjøa kender området indgående og vil guide dig på opdagelsen af Costiera Amalfitana med fokus på natur, kultur og mødet med lokalbefolkningen. Kystens ægte sjæl udgøres af landskabet, naturen og menneskene, og med Gianni som turleder vil du opleve Amalfi og forstå områdets autentiske og unikke karakter, få brugt kroppen på vandrestierne og komme i kontakt med vores lokale venner. En rejse som vil tage dig igennem den enestående smukke natur og åbne sanserne for at opleve stedets ægte ånd.

15.06 - 22.06.2024 kr. 12.450 Bestil

Grønland: Vandring i Diskobugten - arktisk naturoplevelse i verdensklasse

Denne rejse går til Diskobugten i Vestgrønland, mere end 350 km nord for Polarcirklen, midt i den arktiske højsommer, hvor midnatssolen hersker. Man vil bo i og opleve by (Ilulissat), bygd (Oqaatsut/Rodebay) og vildmark (Glacier Lodge Eqi), og få en stor og bred indsigt i Grønlands natur (flora & fauna), samt kultur og hverdagsliv i nutidens Grønland, samt den meget interessante historie. Vi skal efter behag nyde den grønlandske proviant i form af fisk, rejer, krabber, rensdyr, moskus og grønlandsk lam. Vandrestøvlerne tager os rundt på vandrestierne i Diskobugten, hvor vi vil opleve Isfjorden, Diskobugten, den kælvende Eqi bræ, og komme op på selve Indlandsisen. På rejsens sejladser er der god mulighed for, at opleve pukkelhvaler på nærmeste hold, når de frådser i krill og ammasatter- en arktisk naturoplevelse i verdensklasse!

19.06 - 27.06.2024 kr. 28.650 Bestil

Calabria og Basilicata. Vandring i Parco Nazionale del Pollino, Matera og Parco della Murgia Materana

Få regioner i Italien kan prale med så mange vilde bjerge som regionen Calabria, og få kulturbyer ligger placeret midt i ingenting som Matera, hvis ”Gravina” (dyb slugt med høje klippevægge) danner et fantastisk landskab lige i byens udkant. Denne rejse kombinerer en af Italiens største National parker - ”Parco Nazionale del Pollino” i Calabrien, og "hulebyen" Matera i hjertet af Natur parken ”Parco della Murgia Materana” i regionen Basilicata. På vores transferdag imellem de 2 regioner besøger vi nogle af Syditaliens mest pittoreske landsbyer - Pietrapertosa og Castelmezzano. Denne vandrerejse vil tilgodese den nysgerrige rejsende, som vil belønnes med oplevelsen af mange af Syditaliens autentiske aspekter.

22.06 - 29.06.2024 kr. 13.950 Bestil

Toscana: Alpi Apuane - Højrute i marmorbjergene

Alpi Apuane i Toscana er et fantastisk vandreområde beliggende i en af verdens mest kendte rejsedestinationer. Bjergene rejser sig langs med Middelhavs kysten, og skaber et særligt miljø, hvor høje kalkstens klipper, grønne sætere og dybe skove blandes i en smuk og attraktiv kulisse, for alle dem der elsker at vandre i naturen. Trænger du til, at komme ud af byen og ud i naturen for en stund, så er turen ganske sikkert noget for dig. Vi overnatter i bjerghytter og refugier, hvor stilheden hersker. Vi vandrer nogle flotte og spændende ture om dagen, og tænder bål om aftenen. Din bagage bliver fragtet, og du vandrer med dagtursrygsæk. Vores værter søger for maden, og vi skal blot slappe af og nyde omgivelserne og bjergene omkring os, og sætte den ene fod foran den anden. Ren luksus for dig, som prioriterer oplevelsen i naturen og stjerner på nattehimlen fremfor på hotelskiltet.

29.06 - 06.07.2024 kr. 10.450 Bestil

Juli 2024

Toscana: Et kloster i Luccas bjerge. Vandring, sprog, kultur og køkken.

På denne Toscana rejse vil du opleve hvad den toscanske sjæl og livsstil består af. Oplev Garfagnana, Toscanas grønneste område, og bo i et flot restaureret kloster fra 1400 tallet. Et spændende udvalg af aktiviteter, sammensat i et afvekslende program. Indkøb på marked, cooking class, pilgrimsvandring og E-bike cykeltur, blot for at nævne nogle stykker. Vi går nogle nemme og afslappende vandreture i klosterets lokalområde, forbi middelalderborge og gennem små landsbyer. Vi besøger landmandsfamilier og små listige spisesteder. Leger med det italienske sprog under Giannis vejledning og lærer at bruge sproget i pragmatiske sammenhænge. Klosterets have og pool er rammerne for afslapning. En rejse for dig som ønsker et ophold med charme, spændende aktiviteter, afslapning og ikke mindst autentiske oplevelser og møder med lokalbefolkningen.

06.07 - 13.07.2024 kr. 10.950 Bestil

Toscana: Corfino og vandring i Garfagnanas bjerge

En vandreferie i bjergene i det nordlige Toscana mellem Lucca og Massa Carrara provinserne. Fra området Alpi Apuane til Appenninerne har vi udvalgt områdets bedste vandreture. Garfagnana dalen ligger mellem de to bjergkæder og byder på meget afvekslende vandrestier og landskabstyper. Små hyggelige landsbyer skaber kontrast til de grønne bjergsider med deres røde teglstenstage ledsaget af de obligatoriske kirketårne. I dette maleriske område lige ved Appennino Tosco Emiliano National Parken, har vi udvalgt landsbyen Corfino som vores base. Det lille familie drevne hotel med sin blomsterduftende have, vil danne rammen om din vandreferie, hvor du kan nyde dejlige aftener efter indholdsrige dage i bjergene. En vandreferie i afslappende og fredelige omgivelser, som vil berige krop og sjæl.

13.07 - 20.07.2024 kr. 10.950 Bestil

Toscana: Corfino og vandring i Garfagnanas bjerge

En vandreferie i bjergene i det nordlige Toscana mellem Lucca og Massa Carrara provinserne. Fra området Alpi Apuane til Appenninerne har vi udvalgt områdets bedste vandreture. Garfagnana dalen ligger mellem de to bjergkæder og byder på meget afvekslende vandrestier og landskabstyper. Små hyggelige landsbyer skaber kontrast til de grønne bjergsider med deres røde teglstenstage ledsaget af de obligatoriske kirketårne. I dette maleriske område lige ved Appennino Tosco Emiliano National Parken, har vi udvalgt landsbyen Corfino som vores base. Det lille familie drevne hotel med sin blomsterduftende have, vil danne rammen om din vandreferie, hvor du kan nyde dejlige aftener efter indholdsrige dage i bjergene. En vandreferie i afslappende og fredelige omgivelser, som vil berige krop og sjæl.

20.07 - 27.07.2024 kr. 10.950 Bestil

Dolomiti: Højrute blandt Dolomitternes vildeste tinder

Er du fascineret af vild og uspoleret barsk natur? Lange vandredage i udfordrende terræn igennem øde og uberørte bjerge? Så er denne højrute noget for dig! En utrolig spændende og smuk vandretur igennem Dolomitternes vildeste område øst for Piave floden. Italienerne kalder disse bjerge for "Dolomiti d'oltre Piave", altså "Dolomiti på den anden side af Piave floden". Gianni kender området som sin egen lomme, og alle de fantastiske vandrestier, som går igennem dette vilde bjerglandskab i Nordøst Italien. Gianni er medlem af den lokale bjergklub og har en særlig tilknytning til disse bjergtinder. Det vil være os en udsøgt fornøjelse, at indvie dig i disse ubefærdede og vilde områder, hvor Giannis venner vil beværte os i bjergrefugierne.

21.07 - 28.07.2024 kr. 10.950 Bestil

Dolomitterne: Vandring i Parco Naturale delle Dolomiti Friulane.

Lang væk fra de kendte og friserede skisportssteder findes i Dolomitterne en landsby som bevarer stolt sin gamle charme. Til din vadreferie i Dolomiti har vi fundet det rigtige sted: Erto, i Parco Naturale delle Dolomiti Friulane. Med sine oprindelige stenhuse og gader, er Erto det perfekte opholdssted for dem der ønsker at tilbringe en uge i disse fantastiske bjerge i nordøst Italien og opleve spændende vandredage. Stilheden i landsbyen og de skønne omgivelser skaber den perfekte ramme for din vandreferie i Dolomiti. Vi kender rigtig godt området og vi har udvalgt nogle af de bedste vandreture i parken. I landsbyen er vi indlogeret i fint restaurerede stenhuse som familier fra Erto ejer og stiller til rådighed for besøgende. En enestående chance for at vandre i Dolomitterne og komme tættere på lokal befolkning og kultur, i en Natur Park som er kendt i hele Italien for sin uspolerede og vild natur.

28.07 - 04.08.2024 kr. 10.550 Bestil

August 2024

Grønland: Vandring i Diskobugten - arktisk naturoplevelse i verdensklasse

Denne rejse går til Diskobugten i Vestgrønland, mere end 350 km nord for Polarcirklen, midt i den arktiske højsommer, hvor midnatssolen hersker. Man vil bo i og opleve by (Ilulissat), bygd (Oqaatsut/Rodebay) og vildmark (Glacier Lodge Eqi), og få en stor og bred indsigt i Grønlands natur (flora & fauna), samt kultur og hverdagsliv i nutidens Grønland, samt den meget interessante historie. Vi skal efter behag nyde den grønlandske proviant i form af fisk, rejer, krabber, rensdyr, moskus og grønlandsk lam. Vandrestøvlerne tager os rundt på vandrestierne i Diskobugten, hvor vi vil opleve Isfjorden, Diskobugten, den kælvende Eqi bræ, og komme op på selve Indlandsisen. På rejsens sejladser er der god mulighed for, at opleve pukkelhvaler på nærmeste hold, når de frådser i krill og ammasatter- en arktisk naturoplevelse i verdensklasse!

14.08 - 22.08.2024 kr. 28.650 Bestil

Sardinien: Middelhav, bjerge, bjergbyer og stærk kultur arv.

Rejsen går til en af de smukkeste øer i Middelhavet, hvor man får fornøjelsen af at vandre igennem de store uspolerede bjerglandskaber, som præger øens hjerte - Barbagia. Der venter masser af vandreoplevelser i bjergområderne, hvor ellers kun hyrderne bevæger sig rundt med deres får og geder. Vi har et indgående kendskab til de flotte og øde områder, og har udvalgt de smukkeste ruter. Østkysten af det centrale Sardinien har en formidabel kyststrækning med klippevægge, der rejser sig lodret fra det mest blå vand man kan forestille sig. Det skal vi opleve på en kombineret vandre- og sejltur på den flotteste strækning. Sardinien har i stor udstrækning formået at bevare sin kulturarv og traditioner, og det oplever man især i de autentiske bjergbyer, såsom vores base i Gavoi. Med os på Sardinien vil du opleve det bedste øen kan tilbyde for den nysgerrige rejsende og naturelsker.

17.08 - 24.08.2024 kr. 12.850 Bestil

September 2024

Sicilien: Vandring på Vulkanen Etna, Monti Nebrodi og Vulcano øen

Sicilien er Middelhavets største ø, og på denne vandreferie på Sicilien har vi udvalgt to spændende områder i den nordøstlige del af øen - Naturparken ved Monti Nebrodi, samt Mt Etna - Europas højeste aktive vulkan. Nebrodi bjergene ligger afsides fra de gængse turistruter, og er garant for autentiske natur- og kulturoplevelser. Ved foden af Etna`s nordside bor vi på vingården Feudo Vagliasindi, indrettet i en historisk siciliansk villa omkranset af vinmarker og olivenlunde. Herfra tager vi på 2 fantastiske vandreture på en af de mest spændende vulkaner i verden. Sicilien har over 1000 km kystlinje, og vi oplever havet på vores dags ekskursion til vulkanøen Vulcano. Denne rejse er til dig som sætter pris på udsøgte vandreture, er fascineret af vulkaner, og som er nysgerrig efter at opleve Siciliens mangfoldige natur, kultur og gastronomi i et skønt sensommer Middelhavsklima.

08.09 - 15.09.2024 kr. 11.950 Bestil

Toscana: Et kloster i Luccas bjerge. Vandring, sprog, kultur og køkken.

På denne Toscana rejse vil du opleve hvad den toscanske sjæl og livsstil består af. Oplev Garfagnana, Toscanas grønneste område, og bo i et flot restaureret kloster fra 1400 tallet. Et spændende udvalg af aktiviteter, sammensat i et afvekslende program. Indkøb på marked, cooking class, pilgrimsvandring og E-bike cykeltur, blot for at nævne nogle stykker. Vi går nogle nemme og afslappende vandreture i klosterets lokalområde, forbi middelalderborge og gennem små landsbyer. Vi besøger landmandsfamilier og små listige spisesteder. Leger med det italienske sprog under Giannis vejledning og lærer at bruge sproget i pragmatiske sammenhænge. Klosterets have og pool er rammerne for afslapning. En rejse for dig som ønsker et ophold med charme, spændende aktiviteter, afslapning og ikke mindst autentiske oplevelser og møder med lokalbefolkningen.

21.09 - 28.09.2024 kr. 10.950 Bestil

Veneto: Vandring i Veronas grønne paradis - Valpolicella og Parco Naturale Regionale della Lessinia

Rejsen foregår i et af Italiens smukkeste områder, hvor natur, landskab og kultur udgør de optimale rammer for en afvekslende vandreferie. Spændende vandrestier uden tekniske besværligheder vil lede dig igennem Valpolicellas vinterrasser, hvor druerne til Amarone, Ripasso og Recioto dyrkes. Panoramiske vandreture igennem de højt beliggende sætere i Monti Lessini med udsigt til Dolomiterne og Alperne, samt bjergene omkring Garda søen bidrager med ægte bjergstemning. Endelig opleves Veronas historiske charme og kulturskatte også på denne unikke rejseoplevelse, som simpelthen indeholder noget af det bedste Italien har at byde på.

29.09 - 06.10.2024 kr. 11.950 Bestil

Oktober 2024

Ligurien: Vandring ved Middelhavskysten ved Cinque Terre

Har du lyst til at forkæle dig selv med en god vandreferie om foråret eller sensommeren/efteråret i Italien, så har Gjøa Travel et godt forslag. Cinque Terre byder på fremragende vandring om foråret, langs fredelige ruter hvor stilheden hersker. Middelhavet bidrager til det relative milde klima for årstiden, og man nyder vandreruterne næsten for sig selv. På rejsen bor vi i den charmerende kystby Levanto, hvor vi er indlogeret i en hyggelig historisk Villa/familie hotel reserveret eksklusivt til os. Det perfekte valg, hvis du vil tilbringe en uge ved Middelhavet med vandring i godt selskab.

05.10 - 12.10.2024 kr. 12.250 Bestil

Andalusien: Vandring i Sierra de Tejedas bjerge

En aktiv ferie med verdensklasse vandring i hjertet af Andalusiens Axarquía område. En vandretur på opdagelse af de smukkeste stier i Natur Park Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Mellem Malagas og Granadas provinser rejser sig et af de smukkeste bjerge lige foran Costa del Sol - La Maroma. Omkring bjerget findes et fantastisk netværk af afvekslende stier gennem nogle af Andalusiens smukkeste naturområder og landsbyer. Basen for denne vandreferie er landsbyen Alcaucín, hvor vi bor lige i hjertet af den livlige Pueblo på et familiedrevet hotel. Hver dag er der mulighed for at vælge en kortere- hhv. længere vandretur. Hver dag et nyt vandreeventyr.

13.10 - 20.10.2024 kr. 11.550 Bestil

Spanien: Gravelbike og Bikepacking cykelrejse i Andalusien

Med 300 dage om året uden regn, tilbyder Málaga dejlige klimatiske forhold det meste af året - også om vinteren. Málaga er et overset paradis for Gravel Bike, for bag byen i baglandets bjerge findes et kæmpe netværk af mindre asfalt- og grusveje uden nævneværdig trafik. Afvekslende landskaber, smukke udsigter og spændende ruter. Få andre steder kan tilbyde de samme muligheder og faciliteter i lav sæsonen til dem der elsker at cykle på en gravel-bike. Området er derfor en oplagt og perfekt destination for en uges cykelferie med udgangspunkt i den meget interessante og hyggelige by, Málaga.

26.10 - 02.11.2024 kr. 8.250 Bestil

November 2024

Andalusien: Vandring, natur og kultur i Málaga og Camino Mozárabe

Har du lyst til at rejse og vandre i vintersæsonen i Europa, så er Andalusien stedet med den bedste vejrprognose for sol og varme. Især i Málagas provins, hvor denne vandrerejse udfolder sig, er chancen for solskin høj. Rejsen tilbyder god vandring i nemt terræn langs forholdsvis jævne vandreruter, som passerer igennem interessante og spændende steder skjult i Málagas bagland. Vandreruternes sværhedsgrad er i den lette ende, og alligevel tilbyder rejsen forholdsvis lange vandredage igennem flotte afvekslende landskaber. Vandreturen indledes med de første etaper ad den historiske Camino Mozarabe, der forbandt Málaga med Cordoba i Middelalderen, og senere Naturparken Montes de Málaga. En vandretur for dig, der gerne vil rejse til milde europæiske himmelstrøg om vinteren, og deltage på en rejse ad ukomplicerede vandreruter, ledsaget af spændende historier og gode udsigter.

03.11 - 10.11.2024 kr. 11.950 Bestil

December 2024

Ligurien: Vandring og Nytår ved Cinque Terre - Capodanno con Cenone

Har du lyst til at forkæle dig selv med en god vandreferie over nytåret i Italien, så har Gjøa Travel et godt forslag. Cinque Terre byder på spændende vandring selv om vinteren, langs fredelige ruter hvor stilheden hersker. Middelhavet bidrager til det relative milde klima for årstiden, og man nyder vandreruterne næsten for sig selv. Vi har kombineret vandreoplevelsen med en festmiddag Nytårsaften, på klassisk italiensk manér – en såkaldt ”Cenone di Capodanno” på italiensk. Du kan vælge mellem en lækker fiske- eller kødmenu. Vi bor i den charmerende kystby Levanto, hvor vi er indlogeret i en hyggelig gammel Villa/familie hotel reserveret eksklusivt til os. Det perfekte valg, hvis du vil tilbringe nytåret i Sydeuropa med vandring i godt selskab.

27.12 - 03.01.2025 kr. 11.450 Bestil

Februar 2025

Tanzania: Trek til Uhuru Peak (5895 moh), toppen af Afrikas højeste bjerg - Kilimanjaro

Har du også drømmen om, at stå på toppen af Kilimanjaro i 5895 meters højde? At klappe det legendariske skilt på Uhuru Peak med påskriften "You are now at the highest point of Africa"? Gjøa Travel kan med denne rejse være med til, at udfolde den drøm sammen med dig. Vi sørger for at rammerne i form af logistik, sikkerhed og kvalificeret guidning - altså at hele det proffessionelle set up er på plads. Det giver dig muligheden for at udfordre dig selv fysisk og mentalt på et af verdens smukkeste treks i Tanzania ved ækvator i tropisk Afrika. Gruppen er på max. 12 deltagere og bliver ledet af Gjøa Travel turleder Klaus Nordvig Andersen, som pt har guidet 21 succesfulde bestigninger til Uhuru Peak. Denne rejse vil give dig rejseminder for livet - det lover vi!

10.02 - 20.02.2025 kr. 26.850 Bestil

Andalusien: Vandring, natur og kultur i Málaga og Camino Mozárabe

Har du lyst til at rejse og vandre i vintersæsonen i Europa, så er Andalusien stedet med den bedste vejrprognose for sol og varme. Især i Málagas provins, hvor denne vandrerejse udfolder sig, er chancen for solskin høj. Rejsen tilbyder god vandring i nemt terræn langs forholdsvis jævne vandreruter, som passerer igennem interessante og spændende steder skjult i Málagas bagland. Vandreruternes sværhedsgrad er i den lette ende, og alligevel tilbyder rejsen forholdsvis lange vandredage igennem flotte afvekslende landskaber. Vandreturen indledes med de første etaper ad den historiske Camino Mozarabe, der forbandt Málaga med Cordoba i Middelalderen, og senere Naturparken Montes de Málaga. En vandretur for dig, der gerne vil rejse til milde europæiske himmelstrøg om vinteren, og deltage på en rejse ad ukomplicerede vandreruter, ledsaget af spændende historier og gode udsigter.

15.02 - 22.02.2025 kr. 11.950 Bestil

Marts 2025

Grønland - Nordlys over Diskobugten, hundeslædeture, gletsjer, isfjelde og Indlandsis

Den nordlige halvkugle byder på mange fantastiske naturoplevelser og på denne hundeslæde tur vil du opleve nogle af de smukkeste ruter som Grønland gemmer omkring Ilulissat. Titlen er nøje valgt, da den præcis fortæller, hvad denne vinter Grønlandsrejse indeholder. Rejsen foregår i marts måned, som er den bedste tid for vinteraktiviteter i Nordgrønland. Lyset/solen er kommet tilbage, så man har lange dage, slædehundene er i topform, og statistisk set, er det de bedste slædeforhold mht frost, is og sneforhold - og ikke at forglemme - gode chancer for, at opleve det magiske nordlys!

08.03 - 14.03.2025 kr. 26.950 Bestil

Grønland - Nordlys over Diskobugten, hundeslædeture, gletsjer, isfjelde og Indlandsis

Den nordlige halvkugle byder på mange fantastiske naturoplevelser og på denne hundeslæde tur vil du opleve nogle af de smukkeste ruter som Grønland gemmer omkring Ilulissat. Titlen er nøje valgt, da den præcis fortæller, hvad denne vinter Grønlandsrejse indeholder. Rejsen foregår i marts måned, som er den bedste tid for vinteraktiviteter i Nordgrønland. Lyset/solen er kommet tilbage, så man har lange dage, slædehundene er i topform, og statistisk set, er det de bedste slædeforhold mht frost, is og sneforhold - og ikke at forglemme - gode chancer for, at opleve det magiske nordlys!

14.03 - 20.03.2025 kr. 26.950 Bestil

Grønland - Nordlys over Diskobugten, hundeslædeture, gletsjer, isfjelde og Indlandsis

Den nordlige halvkugle byder på mange fantastiske naturoplevelser og på denne hundeslæde tur vil du opleve nogle af de smukkeste ruter som Grønland gemmer omkring Ilulissat. Titlen er nøje valgt, da den præcis fortæller, hvad denne vinter Grønlandsrejse indeholder. Rejsen foregår i marts måned, som er den bedste tid for vinteraktiviteter i Nordgrønland. Lyset/solen er kommet tilbage, så man har lange dage, slædehundene er i topform, og statistisk set, er det de bedste slædeforhold mht frost, is og sneforhold - og ikke at forglemme - gode chancer for, at opleve det magiske nordlys!

20.03 - 26.03.2025 kr. 26.950 Bestil